Golvläggning

Golvläggning

Funderar du på att byta golv i din bostad? Grattis till ett bra val! Att lägga ett nytt golv är ett prisvärt sätt att ge din fastighet ett rejält lyft som skapar en nyrenoverad känsla samtidigt som värdet på bostaden höjs. 
 

Golvläggning i Malmö enligt dina önskemål

Rekick Bygg & Kakel är din lokala expert på golvläggning i Malmö med omnejd. Vi har en personalstyrka bestående av certifierade hantverkare med lång erfarenhet inom branschen. Vi arbetar efter ledorden kvalitet, ärlighet och kundfokus, eftersom vi är övertygade om att en kontinuerlig, öppen kommunikation med dig som kund leder till bästa tänkbara resultat. När du väljer att anlita oss kan du känna dig trygg med att du får ett högkvalitativt slutresultat att förlita dig på långt in i framtiden. 

Utnyttja ROT-avdraget

När du som privatperson anlitar oss för din golvläggning i Malmö har du rätt att göra ROT-avdrag. Detta innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden. 

Behöver du hjälp med golvläggning i Malmö med omnejd? Varmt välkommen att kontakta oss redan idag så berättar vi mer om oss och våra tjänster!


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss på Rekick Bygg & Kakel!

Är du intresserad av att anlita vårt certifierade badrumsföretag i Malmö med omnejd? Fyll i formuläret nedan så tar vår rutinerade personal fram en prisvärd lösning för just dina behov!