Totalentreprenad vid din badrumsrenovering i Malmö

Funderar du på att renovera badrummet och bor i Malmö? Då är det klokt att välja en totalentreprenad för badrumsrenovering för att du ska slippa oroa dig över eventuella fel. Vi hjälper dig gärna att renovera ditt badrum och vi har den kunskap som krävs för att bygga ett säkert och snyggt badrum. Med totalentreprenad ordnas allting via samma företag, så som plattsättare och VVS-montör, vilket gör att du får allt samlat på en faktura. Vi har erfarna yrkesmän med rätt utbildning och certifikat.

Vad innebär en totalentreprenad vid badrumsrenovering?

Det är alltid klokt att anlita professionella yrkesmän vid en badrumsrenovering för att kunna känna dig trygg. Dessutom kommer alla krav som försäkringsbolagen har att uppfyllas. En totalentreprenad innebär helt enkelt att hela din badrumsrenovering sker av samma företag som tillhandahåller alla hantverkare som krävs. Allt från förarbete till slutarbete utförs perfekt och du kan sedan bara njuta av ditt nya badrum. Vi hjälper dig gärna med din badrumsrenovering, från början till slut. Det finns många fördelar med att anlita oss.

  • Bra kommunikation
  • Erfarna yrkesmän

Kostnaden i fokus

Hur mycket kostar det nya badrummet? Det är en svår fråga att besvara, först och främst beror det på vad du har tänkt dig. Om du har en mindre budget, men ändå vill ha bra material för att hålla kostnaden nere, rekommenderas en våtrumsmatta och våtrumstapet. Kakel och klinkers kostar mer och ger en känsla av lyx. Innan vi påbörjar arbetet i ditt badrum får du prisuppgift för just ditt badrum baserat på dess storlek och vad du tänker dig.

Välj oss för en säker badrumsrenovering

Vi är med dig från början till slut när det kommer till totalentreprenad av ditt badrum och du får dessutom allting samlat på en faktura. Du har alltid en kontaktperson som du kan prata med gällande eventuella frågor om renoveringen. Om du är osäker på hur du vill ha det kan vi tipsa dig om olika trender och designer som kan passa in i just ditt badrum. Självklart är vi certifierade till att arbeta med våtrum och vet vad som krävs för att förhindra vattenskador.

En badrumsrenovering är en investering

Ett nyrenoverat badrum är en investering som kommer att höja värdet på din bostad. Samtidigt är det ett perfekt sätt att till exempel installera golvvärme eller få badrummet precis så som du har tänkt dig. Vi har alltid dig som kund i fokus och vårt mål är förstås alltid att du ska bli nöjd med resultatet. Även om det kan kosta en del att renovera är det väl värt det i slutändan. Kontakta oss redan idag för mer information om totalentreprenad vid badrumsrenovering i Malmö.

Kontakta oss på Rekick Bygg & Kakel!

Är du intresserad av att anlita vårt certifierade badrumsföretag i Malmö med omnejd? Fyll i formuläret nedan så tar vår rutinerade personal fram en prisvärd lösning för just dina behov!