Badrumsrenovering i Malmö till konkurrenskraftigt pris

När du ska utföra en badrumsrenovering i Malmö ska du alltid anlita yrkesutbildade fackmän som är certifierade för arbete i våtrum så att du vet att arbetet utförs korrekt och säkert. Våra medarbetare är experter på badrum och kan hjälpa dig med allt från inspiration, planering till utförandet.

Är det dags att renovera badrum i Malmö så har du samtidigt chansen att passa på att skapa det badrum som du alltid har drömt om. Badrummet är det rum som de allra flesta helst väljer att renovera, efter köket. En badrumsrenovering bidrar inte bara till en ökad trivsel i hemmet utan höjer även värdet på din bostad. Vi på Lönngrens Kakel & Design är experter på badrum och kan hjälpa dig med din badrumsrenovering i Malmö. Våra skickliga medarbetare är certifierade för arbete i våtrum vilket betyder att arbetet alltid utförs enligt gällande branschregler och förstås med ett perfekt resultat.

 

Badrumsrenovering i Malmö

En badrumsrenovering tar cirka 2-4 veckor att genomföra beroende på hur stort badrummet är och vilken typ av inredning och vitvaror som du väljer. En renovering kräver flera behöriga hantverkare som bland annat elektriker, rörmokare, plattsättare och målare. Eftersom badrummet har en begränsad yta kan arbete bara utföras av en yrkesgrupp i taget och därmed är det viktigt att noggrant planera arbetet så att rätt hantverkare är på plats vid rätt tillfälle så att inte projektet stoppar upp. Vi erbjuder dig en helhetslösning för ditt badrum där vi finns med dig från projektering till utförandet. Vi tillhandahåller med behöriga hantverkare och samordnar så att renoveringen hela tiden fortlöper enligt plan.

Kostnad för din badrumsrenovering i Malmö

Hur stor kostnaden blir för din badrumsrenovering beror på flera olika faktorer som bland annat vilken vägg- och golv-beklädnad du väljer och dina val av vitvaror. Det gör att du själv till stor del kan styra vad totalkostnaden för renoveringen kommer att bli. Vi kan göra ett kostnadsfritt besök för att inspektera ditt badrum och lyssna på dina önskemål. Därefter kan vi lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris för din renovering.

 

Anlita oss för din badrumsrenovering i Malmö

Rekick Bygg & Kakel kan hjälpa dig med en helhetslösning för din badrumsrenovering i Malmö. Vi kan åta oss totalentreprenaden för din renovering vilket innebär att vi ansvarar för att arbetet utförs av behöriga hantverkare men också enligt gällande branschregler. Det innebär även att du bara har en kontaktperson som löpande uppdaterar dig om projektet och som också koordinerar arbetet med alla hantverkare. Det betyder också att du bara får en faktura för hela projektet, vilket underlättar då ROT-avdraget på 30 % av arbetskostnaderna ska göras. Kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan bidra med rådgivning och inspiration för din badrumsrenovering i Malmö. 

Kontakta oss på Rekick Bygg & Kakel!

Är du intresserad av att anlita vårt certifierade badrumsföretag i Malmö med omnejd? Fyll i formuläret nedan så tar vår rutinerade personal fram en prisvärd lösning för just dina behov!