Säkra ditt badrum för framtiden - anlita ett behörigt badrumsföretag i Malmö

Varför ska man egentligen anlita ett behörigt badrumsföretag när man ska renovera sitt badrum? Vi går igenom vilka fördelar som finns att hämta samt ger dig en praktisk checklista du kan använda när du ska anlita ett badrumsföretag i Malmö för att utföra din badrumsrenovering!

Ska du anlita ett badrumsföretag i Malmö för att utföra din badrumsrenovering? Då bör du alltid säkerställa att företaget du anlitar är behörigt för det arbete som ska utföras. Vi går igenom varför!
 

Vad innebär det att ett badrumsföretag är behörigt?

Ett behörigt byggföretag har utbildads av Byggkeramikrådet och arbetar enligt deras uppsatta branschregler för våtrum. Att ett företag är behörigt innebär i praktiken att man har kompetensen som krävs för att bygga eller renovera på ett fackmännamässigt sätt samt att man har ordnad ekonomi.
 

Vikten av att anlita ett behörigt badrumsföretag i Malmö

En badrumsrenovering ställer mycket höga krav på noggrannhet och kompetens. När du anlitar ett behörigt badrumsföretag i Malmö för att utföra din badrumsrenovering försäkrar du dig om att ditt projekt blir utfört på ett korrekt och professionellt sätt enligt branschens alla regler. Du slipper således oroa dig för fuktskador, bristfälliga garantier och försäkringar som inte gäller.
 

Checklista när du ska anlita ett badrumsföretag i Malmö

  • Be om att få se ett intyg på att företaget är registrerat som ett behörigt badrumsföretag i Malmö samt att den personal som ska utföra din badrumsrenovering har behörighetslegitimation.
  • Be om ett utförligt, skriftligt avtal som inkluderar vilket arbete som ska utföras, pris samt tidsplan för din badrumsrenovering.
  • Fråga efter referenser från tidigare kunder
  • Kontrollera att företaget är godkänt för F-skatt. På så sätt försäkrar du dig om att det är företaget du anlitar som ansvarar för att betala in skatt. Du bör också veta att det badrumsföretag du anlitar måste vara godkänt för F-skatt för att du ska ha rätt att göra ROT-avdrag för arbetskostnaderna för att renovera ditt badrum i Malmö.
  • Be om slutdokumentation och kvalitetsintyg på det utförda arbetet. Försäkringsbolagen kräver att VVS-installationer är utförda enligt gällande branschregler. Därför är detta avgörande för om du berättigas ersättning vid exempelvis en fuktskada.
     

Ditt trygga badrumsföretag i Malmö

På Rekick Bygg & Kakel arbetar enbart behörig personal som innehar alla nödvändiga certifikat för att utföra professionella badrumsrenoveringar. Genom åren har vi utfört en mängd lyckade badrumsrenoveringar i Malmö. Vi skriver givetvis utförliga avtal och erbjuder alltid branschenliga garantier – för att du som kund ska känna trygg från början till slut när du väljer att anlita oss.
 
Vi har en rutinerad personalstyrka som alltid lägger ner största engagemang i varje projekt. Vi är självklart godkända för F-skatt och har full koll på vilka villkor som gäller för att du ska få nyttja ROT-avdraget när du anlitar vårt badrumsföretag i Malmö.

Är du intresserad av att ta hjälp av oss på Rekick Bygg & Kakel? Då är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag så berättar vi mer om oss och våra tjänster!
 
 

Kontakta oss på Rekick Bygg & Kakel!

Är du intresserad av att anlita vårt certifierade badrumsföretag i Malmö med omnejd? Fyll i formuläret nedan så tar vår rutinerade personal fram en prisvärd lösning för just dina behov!