Våra hantverkare renoverar ditt badrum i Skåne enligt branschens regler

Vi är specialister då det kommer till att renovera badrum i Skåne och kan vara med dig hela vägen från planering till utförandet så att arbetet utförs med förstklassigt resultat. Alla våra medarbetare är behöriga hantverkare som utför arbetet enligt de branschregler som finns.

Har du fått fuktskada i badrummet eller är det dags att lägga nya avloppsrör har du samtidigt möjlighet att inreda ditt badrum exakt som du själv önskar. Om du vill installera ett större badkar, en duschkabin, praktiska och snygga badrumsmöbler eller lägga ett värmegolv så kan vi på Rekick Bygg & Kakel hjälpa dig med detta. Vi ser även till att sätta ditt nya kakel och ditt klinkergolv enligt rådande branschregler. Det gör att arbetet utförs med perfekt resultat så att du får ett badrum som definitivt kommer öka hemtrivseln för de boende i bostaden. Kontakta oss då du ska renovera badrum i Skåne så kan vi bidra med inspiration och rådgivning kring ditt badrumsprojekt.

 

Renovera badrum i Skåne

Vi kan åta oss totalentreprenaden då du ska renovera badrum i Skåne. Det innebär att vi tar över hela projektet och ser till att behöriga hantverkare som bland annat rörmokare, elektriker och plattsättare utför arbetet enligt gällande branschregler. Vi ansvarar också för att projektet blir klart i tid genom att koordinera arbetet mellan de olika hantverkarna så att det inte uppstår väntetider. Som projektansvariga kommer vår arbetsledare att löpande se till att du har all information om projektet så allt flyter på som planerat. En annan fördel vid totalentreprenad är att vi ser till att alla hantverkare håller sina avtal då det kommer till tider, material och kostnader. Slutligen får du bara en faktura för hela projektet där eventuellt ROT-avdrag motsvarande 30 % av hantverkarnas arbetskostnader redan är avdraget.

 

Tiden för att renovera badrum i Skåne

Tiden det tar för att renovera badrum i Skåne är cirka 2-4 veckor, under förutsättning att det inte föreligger någon fuktskada. Vid fuktskada behöver först all fukt avlägsnas från badrummet. Att det tar så lång tid beror till stor del på att det förekommer en del väntetider för bland annat torkning innan arbetet kan fortsätta. Ett gjutet golv behöver minst en dag för att torka medan målaren behöver återkomma två gånger för att måla, eftersom färgen behöver torka innan nästa lager kan läggas på. Detsamma gäller vid kakel- och klinkers-sättning. Dessutom behöver både rörmokare och elektriker genomföra två besök innan dessa är klara.

 

Kontakta oss för att boka fritt hembesök

Rekick Bygg & Kakel utför tjänster åt företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Våra skickliga hantverkare har en lång erfarenhet av att renovera badrum i Malmö. Det innebär att de har de certifieringar som krävs för arbete i våtrumsutrymmen men också att arbetet utförs enligt gällande branschregler. Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan se ditt badrum, lämna råd och höra dina önskemål, utan att du förbinder dig för något. Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett fast pris för din badrumsrenovering. 

Kontakta oss på Rekick Bygg & Kakel!

Är du intresserad av att anlita vårt certifierade badrumsföretag i Malmö med omnejd? Fyll i formuläret nedan så tar vår rutinerade personal fram en prisvärd lösning för just dina behov!