Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Går du i tankarna på att göra en badrumsrenovering i Malmö med omnejd? En badrumsrenovering är en investering som ökar trivseln i ditt hem samtidigt som marknadsvärdet på bostaden höjs. Ett val med stora fördelar alltså!

 
Förverkliga din drömbadrum 

På Rekick Bygg & Kakel har vi stor yrkesskicklighet och lång erfarenhet inom branschen. Genom åren har vårt certifierade företag utfört en mängd lyckade badrumsrenoveringar i Malmö. Vi erbjuder totalentreprenad tack vare nära samarbeten med behöriga elektriker och VVS-montörer i närområdet, vilket innebär att du får en trygg och smidig helhetslösning. När du lämnar din badrumsrenovering i våra händer kan du räkna med att du får ett högkvalitativt och vackert badrum att spendera många härliga mornar och kvällar i!
 
Mot en kostnad kan vi även rita upp ditt badrum i 3D när du vill visualisera ditt badrumsprojekt innan vi sätter igång.

Nyttja ROT-avdraget när du ska renovera badrum i Malmö

När du som privatperson anlitar oss för att utföra din badrumsrenovering i Malmö kan du nyttja ROT-avdraget. Detta innebär att du får dra av hela 30 procent av arbetskostnaden för ditt projekt.

Är du intresserad av att anlita oss för din badrumsrenovering i Malmö? Tveka inte att kontakta oss redan idag! 


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss på Rekick Bygg & Kakel!

Är du intresserad av att anlita vårt certifierade badrumsföretag i Malmö med omnejd? Fyll i formuläret nedan så tar vår rutinerade personal fram en prisvärd lösning för just dina behov!