Välkommen till Rekick Bygg & Kakel

Välkommen till Rekick Bygg & Kakel

Vi är ditt lokala badrumsföretag i Malmö med lång erfarenhet av allt från golvläggningar till totalrenoveringar och badrumsrenoveringar i Malmö med omnejd.

Grundstommen i vår verksamhet sedan start är gedigen yrkeskunskap, engagerade medarbetare och en genuin omtanke för dig som kund. På Rekick Bygg & Kakel arbetar en skicklig personalstyrka som alltid strävar efter att fullfölja dina önskemål och överträffa dina förväntningar. Hos oss är vi övertygade om att en nära kommunikation med dig som kund alltid leder till bästa tänkbara slutresultat.
 

Vi tar oss an totalentreprenaden av ditt badrum

Tack vare nära samarbeten med behöriga VVS-montörer och elektriker i närområdet kan vi erbjuda totalentreprenad när vi renoverar ditt badrum i Malmö. Detta innebär att du får en trygg och smidig helhetslösning där vi ansvarar för hela renoveringen från början till slut.
 

Utbildade och certifierade hantverkare

Vårt badrumsföretag i Malmö är certifierade genom BKR. När du anlitar oss för ditt projekt kan du alltså känna dig trygg med att arbetet blir utfört av certifierad och utbildad personal.

Är du intresserad av att anlita vårt badrumsföretag i Malmö för ditt projekt? Tveka inte att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer om oss och våra tjänster!


Tjänster på Renovera Badrum Malmö

Kontakta oss på Rekick Bygg & Kakel!

Är du intresserad av att anlita vårt certifierade badrumsföretag i Malmö med omnejd? Fyll i formuläret nedan så tar vår rutinerade personal fram en prisvärd lösning för just dina behov! 

Kontakta oss på Rekick Bygg & Kakel!

Få offert