Anlita kompetenta hantverkare när du ska renovera ditt badrum i Malmö

Hur är jag säker på att hantverkaren jag planerar att anlita är duktig? Vad är viktigt att tänka på när man ska anlita hantverkare? De här frågor är vanliga när man ska anlita hantverkare i Skåne län, men kanske extra vanliga vid en badrumsrenovering. I den här artikeln kommer vi hjälpa dig att förstå vad som gör en bra hantverkare och vad du ska tänka på innan du renoverar ditt badrum.

Tips när du ska anlita kompetenta hantverkare i Malmö!

Din renovering av ditt badrum kan bli en kostsam historia. Det gäller att man tänker till innan man tecknar avtal och innan renoveringen kör igång. Det krävs givetvis först och främst en del tålamod med att välja badrumsföretag innan allt påbörjas. Detta är dock det absolut bästa du kan göra och det är väl värt det i det långa loppet.
Med ett seriöst och kunnigt företag i Skåne blir processen både tryggare, enklare och roligare. Din högsta prioritet är att kontrollera att företaget har certifikaten som är nödvändiga för en badrumsrenovering i Malmö. Vi på Rekick Bygg & Kakel har givetvis alla certifikat, F-skatt och inga skulder.

Glöm inte Bygganmälan och Bygglov

Innan du påbörjar någon typ av badrumsrenovering så rekommenderar vi på Rekick Bygg & Kakel dig att undersöka hos kommunen om du behöver göra en bygganmälan eller söka om bygglov. Ibland räcker det att göra en bygganmälan men kontakta kommunen och ta reda på vad som gäller för din bostad. Det kan ta lite tid hos kommunen så var ute i god tid.

Har badrumsföretaget du planerar att anlita de Certifikat som krävs & F-skatt?

Kontrollera att hantverkaren du planerar att anlita har godkänd F-skatt och de certifikat som krävs. F-skatt betyder att badrumsföretaget har ansvarar för att betala skatt. Vi rekommenderar att kontrollera hantverkaren du planerar att anlita innan du går in i något samarbete. Vi på Rekick Bygg & Kakel renoverar badrum i Malmö och har inga skatteskulder och givetvis F-skatt, så hos oss kan du känna dig trygg och säker genom hela processen.

Vad har badrumsföretaget för recensioner?

Rekick Bygg & Kakel rekommenderar privatpersoner att fråga sina vänner och bekanta om tips på badrumsföretag i Skåne län. Det är viktigt att man läser på om företaget som man planerar att anlita. Vad står det egentligen på webben? Detta för att säkerställa att badrumsföretaget gör ett tryggt och väl utfört arbete. Vi har många fina recensioner från privatpersoner i Skåne län. Så i den här artikeln försöker vi ge privatpersoner en förståelse innan man anlitar ett badrumsföretag i Skåne län.

Checklista

  • Har dina vänner några bra tips på någon hantverkare i Skåne län?
  • Vad gick bra?
  • Vad gick mindre bra?
  • Skulle något gjorts annorlunda?

Skriv avtal med företaget

Du kan anlita hantverkare utan att använda ett skriftligt avtal. Men det är något vi ABSOLUT INTE rekommenderar. Vi uppmanar alla privatpersoner att ha skriftliga avtal med badrumsföretaget samt alla andra hantverkare de väljer att anlita. Skulle något gå fel så har ni avtalet som styrker vad du och hantverkaren kommit överens om. Avtal är ett sätt att undvika tidskrävande diskussioner om vad som är bestämt. Kontakta oss vid frågor eller funderingar!

Kontakta oss på Rekick Bygg & Kakel!

Är du intresserad av att anlita vårt certifierade badrumsföretag i Malmö med omnejd? Fyll i formuläret nedan så tar vår rutinerade personal fram en prisvärd lösning för just dina behov!